..... Inici | Ràdio | Recerca

Allau d'artistes participaran al 'No Callarem', el concert per la llibertat d’expressió

by 20:47 0 comentaris
Txarango és un dels grups que participaran al concert organitzat en solidaritat amb els artistes i presos imputats per l'estat espanyol.

El concert per la llibertat d'expressió 'No Callarem' suma ja en poc temps una vintena d'artistes. La plataforma organitzadora recapta diners per ajudar músics o internautes com el raper Valtonyc o la tuitaire Casandra. La plataforma 'No Callarem' segueix sumant adhesions al concert del proper 21 de maig del 2018 al Parc del Gran Sol de Llefià (Badalona), organitzat en defensa de la llibertat d'expressió i en suport a músics com els rapers Valtonyc i Pablo Hasel, o César Strawberry, així com humoristes, tuitaires i periodistes "censurats i perseguits".

Txarango, Mishima, Maika Makovski, Fermin Muguruza, Ovidi3, Raynald Colom, Za! i fins a una vintena de coneguts artistes han secundat la iniciativa de la plataforma i participaran en una llarga jornada musical i reivindicativa. 'No Callarem' està recorrent al micro-mecenatge per recaptar fons pel concert i per "ajudar" artistes i internautes que, com el mallorquí Valtonyc, han estat condemnats "per lletres de cançons o tuits". El concert de Badalona serà la primera però no l'última "acció" de la plataforma, segons han anunciat aquest dimarts. /acn


#catalunya #barcelona #solidaritat #dretshumans #concerts #cultura #catala #europa #agenda

redacció

Developer