..... Inici | Ràdio | Recerca

22 oct. | 'Trobada BCN Ciutat Divers'a a Barcelona

by 15:30 0 comentaris


El proper 22 d'octubre del 2017, des de les 11 fins les 19 hores, a l'Arc de Triomf de Barcelona, el Consell Municipal d'Immigració de Barcelona (CMIB), les entitats i l'Ajuntament de Barcelona, organitzen un any més la Trobada BCN Ciutat Diversa, una diada festiva i reivindicativa adreçada a tota la ciutadania per mostrar, compartir i gaudir la diversitat de la ciutat.

Vegeu el Programa.

Enguany, el tema central de la trobada és la dignificació i sensibilització del treball de la llar i la cura de les persones, una feina a la què cal donar visibilitat i valoració, ja que és central en el sosteniment de la vida i de l'economia. A les 17:30h els tabalers cridaran en cercavila a la lectura del Manifest.

A les diferents carpes hi trobareu actuacions musicals, tallers, jocs i activitats per a infants i adults, teatre, exposicions, xerrades, un auditori amb taules rodones sobre el Treball de la llar, una biblioteca vivent... i molt més. Hi col·laboren 39 entitats i el Programa BCN Interculturalitat.

Podreu seguir tota la informació a través del hashtag #BCNCiutatDiversa


#Agenda #Catalunya #Migracio #fires #Barcelona #interculturalitat #diversitat #musica #conferencies #cultura #art #entitats

redacció

Developer