..... Inici | Ràdio | Recerca

20 oct. 18h. | Si és que hi ha cases d’algú: Repensant la 'crisi dels refugiats'

by 15:01 0 comentaris


Avui 20 d'octubre el Centre de Cultura de Dones Francesca Bonnemaison de Barcelona (carrer Sant Pere Més Baix, 7), acollirà la xerrada-debat "Si és que hi ha cases d'algú: Repensant la crisi dels refugiats", organitzada pel Grup Promotor del projecte "Drets, ciutadania i participació a Barcelona: cap a una ciutat acollidora", i compta amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona i la col·laboració del Màster d'Investigació i Intervenció Psicosocial (UAB) i Sindillar.

L'acte, que comptarà amb la participació de Cristina Fernández de la Universitat de Barcelona, Xavier Giró de la Universitat Autònoma de Barcelona, i membres de l'Assemblea 2 d'Abril, pretén presentar el projecte així com generar un espai crític entorn l'anomenada "crisi dels refugiats". Així, es tractaran aspectes relacionats amb el marc legal vigent, el gènere, els mitjans de comunicació, la construcció de l'alteritat, l'activisme i les relacions solidàries.


#agenda #dona #dones #catalunya #barcelona #conferencies #discriminacio #dretshumans #refugiats #migracions #racisme #solidaritat 

redacció

Developer