..... Inici | Ràdio | Recerca

23 oct. | Presentació del llibre 'La conspiració catalana per a la pau a Colòmbia’ de Vicenç Fisas

by 23:23 0 comentaris


L’analista de conflictes i processos de pau, Vicenç Fisas, presenta el seu llibre La conspiración catalana para la paz en Colombia. Secretos de la diplomacia catalana (Icaria Editorial).

Data: 23 d'octubre del 2017 a les 19,30 h.
Lloc: Casa Amèrica Catalunya (Carrer Còrsega, 299. Barcelona).
Entrada lliure.

L’acompanyen Julián Artacho, expert en cooperació, durant sis anys representant a Colòmbia de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, i Antoni Traveria, director general de Casa Amèrica Catalunya.

La conspiración catalana para la paz en Colombia explica per primer cop un conjunt d'activitats i iniciatives pensades o realitzades des d'un centre universitari català, des de l’any 2000 fins al present, centrades en crear les condicions per obrir diàlegs de pau amb les dues guerrilles colombianes i col·laborar-ne en la seva bona marxa.

El llibre també narra com aquests diàlegs --oberts habitualment des de la màxima discreció i confidencialitat, amb molta complicitat de la diplomàcia internacional, i gràcies al suport d'un petit equip de gent colombiana, la majoria excomandants de diferents guerrilles-- esdevenen un clar exemple del que pot realitzar-se des de la diplomàcia ciutadana per col·laborar en el noble objectiu de finalitzar amb la confrontació armada a Colòmbia.

Activitat amb la col·laboració de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament.




#Llibres #Catalunya #Colombia #Pau #discriminacio #interculturalitat #dretshumans #dretsdelspobles #conferencies #america #barcelona #agenda #cooperacio

OBS

Developer