..... Inici | Ràdio | Recerca

6 set | Taula rodona: Educar per l'emancipació de les persones en una societat diversa

by 17:16 0 comentaris


Aquest proper inici de curs estarà marcat sens dubte pels tràgics esdeveniments de la Rambla de Barcelona​. Des d'aleshores, moltes persones vinculades a l'educació han escrit per reflexionar sobre la complexitat dels aspectes que ens interpel·len com a educadors i com a societat.

Creiem que és important donar resposta als interrogants que ens podem plantejar a partir d'ara, però pensem també que hem de fer-ho sense caure en el parany del simplisme, de l'excessiva crítica o autocrítica que ens poden arribar a paralitzar.

Dia: dimecres 6 de setembre del 2017
Hora: 18 hores
Lloc: Sala d'actes de Rosa Sensat (Avinguda de les Drassanes, 3, Barcelona)

Participants: 

Marta Comas (Antropòloga. Directora de l’àrea d’innovació, programes i formació del Consorci d'Educació de Barcelona. Ha fet recerca sobre identitat, immigració, adolescència en risc i innovació educativa).
Jaume Funes (Psicòleg i educador. Entre el 2004 i el 2007 va ser Adjunt del Síndic de Greuges per a la Defensa dels Dretes dels Infants).

Joan M Girona (Mestre a les escoles del barri de La Mina, on va treballar entre els anys 1974 i 1987. Durant 6 anys va coordinar el Programa d’Educació Compensatòria del Departament d’Ensenyament i després va fer de professor als instituts Badalona-9, al barri de Sant Roc, i Francisco de Goya, de Barcelona).
Antoni Tort (Pedagog, és professor de la Universitat de Vic-UCC. Ha participar en investigacions sobre la relació entre educació, cultura i territori, i la connexió entre escola i comunitat. Ha assessorat a l'Ajuntament de Vic en la creació dels espais de benvinguda).

Moderadora: Francina Martí (Presidenta de Rosa Sensat).

L'acte és obert i gratuït. Per poder preveure l'aforament preguem confirmar l'assistència al correu: comunicacio@rosasensat.org




#conferencies #multiculturalitat #intercultural #racisme #catalunya #barcelona #agenda

TRTRT

Developer