..... Inici | Ràdio | Recerca

Fins el 14 de setembre | Residències JISER de creació artística intercultural

by 11:22 0 comentaris


L'associació cultural JISER presenta una nova edició de les Residències de Creació TNS> BCN> ALG 2017. La data límit per presentar candidatures és el 14 de setembre de 2017 a mitjanit.

Per tancar el triangle entre les tres ciutats, la convocatòria seleccionarà tres joves artistes visuals residents a les ciutats d'Alger, Tunísia i Barcelona, ​​que realitzaran una estada conjunta d'investigació i d'experimentació plàstica de 2 mesos a la ciutat d'Alger, per a desenvolupar així un projecte artístic personal en un ambient de treball en equip.

En l'edició d'enguany, es valorarà que el projecte presentat pels artistes reflexioni sobre la reactivació del patrimoni cultural i la memòria col·lectiva. Les residències constitueixen una eina que es posa al servei dels artistes i les seves produccions. Des d'aquesta perspectiva, JISER reafirma la voluntat de donar suport a la creació jove que té lloc en els contextos artístics i culturals d'aquestes urbs.

En aquesta edició, JISER compta amb el suport de la Fundació Han Nefkens i l'Institut Ramon Llull. El projecte forma part de la plataforma Kibrit, que compta amb el suport de SouthMed CV, finançat per la Unió Europea (Programa MedCulture) i NACMM amb el suport de la Fundació Anna Lindh.

Descarregueu aquí les bases d'aquesta convocatòria

Per a més informació: residence2016@jiser.org

JISER, que significa “pont” en àrab, és una associació sense ànim de lucre amb seu a Barcelona, que té per objectiu la promoció de la creació artística l'ús de l'art com a eina de transformació social en l'espai Euromediterrani, a través de la realització d'activitats conjuntes que afavoreixin l'intercanvi i l'apropament entre les diferents realitats artístiques i culturals de la regió.

Els seu objectius són:

─ Generar projectes de creació artística a través d’espais de reflexió conjunta entre actorsculturals i socials per afavorir el diàleg intercultural a nivell local.

─ Desenvolupar iniciatives que estimulin i recolzin la concepció, la producció, la visibilitat i ladifusió dels artistes i les seves obres a la regió.

─ Acompanyar els espais culturals independents de la regió per trobar fórmules desostenibilitat a llarg termini, com potenciar la seva interacció amb les xarxes internacionalsexistents i apropar-los a la realitat professional.


#interculturalitat #intercultural #cultura #concursos #beques #art #barcelona #catalunya

TRTRT

Developer