..... Inici | Ràdio | Recerca

7 i 14 juliol, 18 h | Els brasilers Opavivarà! porten la performance reivindicativa 'Cangaço' a La Barceloneta

by 20:15 0 comentaris


7 i 14 de juliol del 2017, a les 18 h.| Platja de la Barceloneta
Performance: "Cangaço"
Organitzen: Fundació Antoni Tàpies i The Green Parrot.

Cangaço parteix de les manifestacions que van tenir lloc a Brasil el 2013. Un dels elements més visibles van ser els milers de pancartes i cartells que tenien escrits els més diversos eslògans i reivindicacions, utilitzant moltes vegades poesia, humor i apropiacions crítiques i creatives.

Els artistes van estampar algunes d'aquestes frases a pareos i tovalloles de platja que esteses a l'arena o envoltant els cossos bronzejats es distribuïen per la ciutat deixant en el seu rastre els seus missatges.

En el marc de l'exposició Allan Sekula. Sísif col·lectiu de la Fundació Antoni Tàpies, a Barcelona Opavivará! treballarà amb l'Associació d'Artistes i Artesans de la Barceloneta per recuperar o crear noves frases que reflecteixin les problemàtiques i la història del barri. A partir d'aquí aquestes cangas (nom portuguès per a pareo o vestit de tela) es podran veure voltar per la platja i penjades als balcons de la Barceloneta durant dos dies de juliol.

Calendari: del 6 i 7 de juliol del 2017. De 18h a 21h. | Lloc: platja de la Barceloneta, al voltant de l'IEM Espai de Mar.


Fundació Antoni Tàpies
Carrer Aragó, 255
08007 Barcelona


#performances #barcelona #agenda #catalunya #intercultural #migracio #dretshumans #art #cultura #racisme #migracions

redacció

Developer