..... Inici | Ràdio | Recerca

26 maig | El Centre Cívic del Carmel presenta el documental 'El Carmel és molt més!'

by 23:55 0 comentaris

El proper Divendres 26 de maig del 2017, a les 22:00 h, a la Plaça Salvador Allende, del barri del Carmel, el Centre Cívic Carmel presenta el curtmetratge El Carmel és molt més!, realitzat a partir de 40 entrevistes a veïns i veïnes dins el cicle EL Cel del Carmel.

El Carmel és molt més, un curtmetratge documental filmat al barri del Carmel amb els més grans protagonistes ,els veïns i les veïnes gravat per Ozzypintur Produccions ,a partir d'una bateria de preguntes llençada als veïns i veïnes, parlant des de els orígens del barri, passant per les seves lluites veïnals i els canvis fins l'actualitat. A partir de 40 entrevistes realitzades durant el mes de març i abril del 2017.

L'estrena oficial del curt, serà el proper divendres 26 de maig , amb una gran festa a partir de les 22:00 de la nit a la Plaça Salvador Allende.

Presentat i dinamitzat l'acte per la Cia.Transtorners. A continuació és podrà veure el Making Off on descobrirem tot el que hi ha darrera de la càmera.

Més tard serà el torn de la Pluja d'estels: Girarem el món i les estrelles cauran des del Cel del Carmel amb foc, dracs i diables del Carmel.

Acabarem l'estrena del curt amb un gran concert dels Piratas Rumberos Collective.

El cel del Carmel és una iniciativa del centre cívic que consisteix en una setmana d'activitats que ens acosten, d'una manera lúdica i amena, als diversos ventalls del món del cinema. Més informació al següent enllaç.


Més informació:

Centre Cívic Carmel
c/ Santuari, 27
08032 Barcelona
http://ajuntament.barcelona.cat/ccivics/carmel

#Agenda #Barcelona




redacció

Developer