..... Inici | Ràdio | Recerca

24 maig | Cicle d’activitats per apropar-se a les religions a Palma

by 20:01 0 comentaris

Palma és una ciutat diversa, de persones, entitats, col·lectius i on també hi conviuen una heterogeneïtat de creences i conviccions. Un dels objectius del Banc de Cultures, que depèn de l’Àrea d’Igualtat, Joventut i Drets Cívics, és la gestió d’aquesta diversitat de manera inclusiva, creant espais de diàleg i trobada intercultural que promoguin una convivència positiva i lliure de rumors i prejudicis.

Per aprofundir en aquest objectiu, el Banc de Cultures ha programat un nou cicle d’activitats per apropar-se a les religions i els seus centres de culte presents a Palma. El cicle començarà amb una xerrada el proper 24 de maig al Centre Flassaders sobre el ramadà, el seu significat, símbols i aspectes socioculturals.

La xerrada “Coneixem el ramadà” es complementarà amb un petit tast de plats típics de l’Iftar del Ramadà a Marroc, trencament diari del dejuni. L’Imam de la Mesquita Furgan, Youness Chaer, serà qui donarà la conferència, que es complementarà amb una ruta guiada el mes de juny a la mesquita de Pere Garau. També es visitarà el Gurudwara Singh Sabha, un centre de culte dels sijhs que provenen majoritàriament de la Índia. Per poder participar a ambdues activitats es necessita inscripció prèvia enviant un mail a bancdecultures@palma.es o telefonant al 971228756.




#balears #Palma #interreligio #agenda #confeerencies #dretshumans #interculturalitat

TRTRT

Developer