..... Inici | Ràdio | Recerca

III Cicle Formatiu: Periodisme i comunicació davant els conflictes socials propers

by 1:53 0 comentaris


Avui ha començat III Cicle Formatiu: Periodisme i comunicació davant els conflictes socials propers. El Col·legi de Periodistes acollirà aquests tallers que tracten les causes estructurals dels conflictes socials i reflexionen sobre com comunicar superant estereotips i prejudicis.

Durant el 2013 i 2014, Moviment per la Pau (MPDL) i la Comissió de Periodisme Solidari del Col·legi de Periodistes de Catalunya, van organitzar els cicles formatius "Periodisme i comunicació davant els conflictes socials propers". Aquests cicles van tenir una molt bona acollida, raó per la qual s'organitza ara una tercera edició que aprofundirà sobre les causes estructurals que provoquen la pobresa i les desigualtats socials, així com les mirades sobre la diversitat cultural i les persones migrades als països del sud.

En un conflicte els mitjans també son actors i part interessada, Es discursos o silencis acaben per col·locar les seves línies editorials influint d'una manera o una altra. La visió estereotipada i simplificada dels països del sud i la manipulació política i social de la diversitat cultural i el fet migratori ha contribuït a que els mitjans emfatitzin la confrontació i el conflicte.

Els tallers es faran durant el mes de juny i setembre. 

OBS

Developer