..... Inici | Ràdio | Recerca

Itacat recomana: INVITACIÓN FIARTS BCN 2014

by 18:16 0 comentaris

LA PLATAFORMA CULTURAL AMA PRESENTA:

FIARTS BCN 2014. 
CABARET DE CIRC
CENTRE CÍVIC CASA DEL RELLOTGE
Passeig de la Zona Franca, 116, 08038 Barcelona
DIJOUS 24 DE JULIOL 
DE 20:00 A 21:30

Amb el suport de l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i el Centre Cívic Casa del Rellotge.

AFRICAN POWER. Companyia formada per Tongue, acròbata que ha viatjat per tot el mon amb el Circus Baobab el major circ africà i Gremanesh Kiros, contorsionista que ha estat membre del Circ du Soleil. Han creat un número impressionant que fusiona el breakdance amb l'acrobàcia, el contorsionime i les verticals.

IVAN LARSON. Màgia fresca, moderna i participativa. Il•lusionisme actual que farà les delícies de tots els assistents disposats a gaudir de bona màgia i bon humor. Comprova-ho tu mateix…. Deixa't sorprendre!".

CIA. PENELOPE I AQUILES. Presenta un número de manipulació de baldufes tradicionals amb gran sorpresa, precissió i destressa. Pablo Potocnjak Codirigeix la Cia. Penelope i Aquiles amb la qual ha presentat diferents espectacles. Durant 5 anys ha estat a la cia Cortocirquit fent gira internacional. Ha estat formador de l'escola Rogelio Rivel. 

ZIRKUS FRAK (màstil). "Diuen que els cossos revelen el caràcter. És un error. El cos ens cau en sort, com les cartes. El caràcter comença, com un juga amb el que li toca". John Berger, "Lila i Flag".

CIA. ESPAI DUAL. "Tres personatges apareixen de llocs diferents portant l'harmonia, l'expressió i la màgia per regalar-li a la persona vivent que tinguin davant. Tanmateix, hi ha quelcom que no rutlla... Sembla que n'hi ha un que sobre. Que l'equilibri no es manté... un està sota el jou de l'altre, i els dos a un i als tres al ritme, a la llibertat, al moviment, a la ingravidesa, al domini, al desequilibri, al contratemps, a l'espai...Un show addictiu, emocionant, delirant sense cap tipus d'argument."

LEY MENDOZA. (Bici excèntrica i malabars). Rutilant i subtil passeja Don Leandro un blanc i negre, i joc. Un malabar d'emoció!.

JOSELITO EL DE LA VOZ DE ORO. 
Mestre de cerimònies. Mitjançant el joc d'actor i la interrelació amb el públic, Joselito i el seu personatge, estrident i còmic, frega la frontera entre la realitat i la ficció. La seva comicitat satírica, còmica i real, com la vida mateixa, ens donarà a conéixer la seva vertent festera i de cantaor per antonomasia. En el caos no hi ha error.

http://fiartsbcn2014.blogspot.com.es/

--
Plataforma Cultural AMA:
arte, movimiento y acción
http://www.arte-movimiento-accion.blogspot.com/

redacció

Developer