..... Inici | Ràdio | Recerca

DONESART: Taller intercultural d'estiu a La Fundació Antoni Tàpies. Gratuït!

by 17:12 0 comentaris

Donesart  és una iniciativa de la Fundació Antoni Tàpies i L'Associació Intercultural Llatins per Catalunya finançada per L'Obra Social 'La Caixa'.  El projecte té com a objectiu utilitzar el videoart com a element creatiu per reflexionar sobre els estereotips de les persones que conviuen a Barcelona, vingudes de molts llocs del món, i transformar l'imaginari social intercultural de la ciutat.

Per poder realitzar les peces creatives, s'han programat uns tallers, de la mà de l'artista Lucia Egaña, dirigits a persones que desitgin introduir-se en els nous llenguatges audiovisuals i que no se sentin identificades amb la imatge que es representa d'elles en els mitjans de comunicació. La finalitat és poder representar-se a través del videoart.

El taller estarà dividit en dues fases de treball: la primera, serà una etapa d'introspecció, on s'estimularà el contacte, el diàleg i el coneixement mutu per redescobrir-nos, utilitzant la reflexió que ens pot aportar el videoart, com a punt de referència per a noves mirades. En la segona fase, treballarem els principis bàsics per a la realització d'una obra de videoart , com són, les diferents classes de videoart i el material d'enregistrament. L'objectiu és aconseguir un retrat col·lectiu que remogui els imaginaris de la ciutat existents fins el moment. No es necessita experiència amb càmeres de vídeo.

Lloc: Fundació Antoni Tàpies  Aragó 255, 08007 Barcelona. 
DIES: 21,22,23,24 i dos dies al setembre. 
HORARI: Matins: 10:00 H A 12:00 H
SESSIONS: 6 sessions de 2 hores cadascuna.
DURADA TOTAL: 12 Hores.
PREU: Gratuït
SERVEI DE GUARDERIA: inclòs
INSCRIPCIONS:   Cal omplir el següent formulari.  Places limitades. 
Mes informació:  Omaira Beltrán, info@llatins.org i/o Linda Valdés, lvaldes@ftapies.com - http://www.llatins.org / http://www.fundaciotapies.org

-----------------------

(castellano)

Donesart es una iniciativa de la Fundació Antoni Tàpies y de la Associació Intercultural Llatins per Catalunya, financiado por la Obra Social 'La Caixa'. Este proyecto tiene como objetivo utilizar el videoarte como elemento creativo a partir del cual reflexionar sobre los estereotipos de las personas que conviven en Barcelona, venidas de diferentes lugares del mundo, y transformar el imaginario social intercultural de la ciudad.

Para poder realizar las piezas creativas, se han programado unos talleres, de la mano de la artista Lucia Egaña, dirigidos a personas que deseen introducirse en los nuevos lenguajes audiovisuales y que no se sientan identificadas con la imagen que se representa de ellas en los medios de comunicación. La finalidad es poder representarse a través del videoarte.

El taller estará dividido en dos fases de trabajo: la primera, será una etapa de introspección donde se estimulará el contacto, el diálogo y el conocimiento mutuo para redescubrirnos,  utilizando la reflexión que nos puede aportar el videoarte como referencia de nuevas miradas. En una segunda etapa, se trabajarán los principios básicos para la realización de una  creación de vídeoarte, como son, las diferentes clases de vídeoarte y el material de grabación. El objetivo es conseguir como resultado un retrato colectivo que mueva los imaginarios de la ciudad que habitamos. No se necesita experiencia con cámaras de vídeo.

Lugar: Fundación Antoni Tàpies 
DÍAS: 21, 22, 23 y 24 de Julio, más dos días en septiembre.
HORARIO: Mañanas de 10.00 A 12.00h
SESIONES: 6 sesiones de 2 horas.
DURACION TOTAL: 12 horas.
PRECIO: Gratuito

SERVICIO DE GUARDERÍA : incluido
INSCRIPCIONES: Para formalizar la inscripción es necesario llenar el siguiente formulario.  Plazas limitadas.
Más información:  Omaira Beltrán, info@llatins.org y/o Linda Valdés, lvaldes@ftapies.com -  http://www.llatins.org / http://www.fundaciotapies.org




redacció

Developer