..... Inici | Ràdio | Recerca

Joves musulmans i la construcció de noves identitats

by 10:01 0 comentaris
Itacat recomana:

Projecció de Tryouts, un excel•lent curtmetratge que ens permet debatre sobre la diversitat cultural, la construcció de les identitats, les diferències entre els models de gestió de la diversitat a Europa i als Estats Units, així com reflexionar entorn els conflictes generacionals dins de la comunitat musulmana.

Senén Florensa, president executiu de l'IEMed, presentarà la sessió "Joves musulmans i la construcció de noves identitats. Estats Units i Europa: visions comparades" juntament amb Susana Casares, realitzadora del curtmetratge.

Seguit de la projecció tindrà lloc un debat amb la participació de Jordi Moreras, professor d'antropologia, filosofia i treball social a la Universitat Rovira i Virgili, Susana Casares, realitzadora del curtmetratge Tryouts, Zienab Abdelgany, coordinadora de Desenvolupament Juvenil, CAIR Califòrnia (Council on American – Islamic Relations), Najat Driouech Ben Moussa, tècnica d'inserció i formació a l'Ajuntament del Masnou i docent del màster "Món Àrab i Islàmic" de la UB i Roger Albinyana, secretari d'Afers Exteriors i de la Unió Europea.

Data: 06/05/2014
Hora d'inici: 19:00h
Ciutat Barcelona
Lloc Sala d'actes de l'Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed), Girona, 20, Barcelona
Organitzador IEMed amb la col·laboració del Consolat General dels Estats Units a Barcelona
Arxius relacionats
 Joves_Musulmans_Programa_06052014.pdf — PDF document, 71Kb
 dossier_premsa_Tryouts.pdf — PDF document, 93Kb

http://www.iemed.org/llista_activitats/joves-musulmans-i-la-construccio-de-noves-identitats

--
Enviat amb Gmail Mobile

redacció

Developer