..... Inici | Ràdio | Recerca

Curs "Alternatives per a un món just i sostenible"

by 20:03 0 comentaris
Aquest curs s'emmarca dins la Campanya "Actua amb Cures. Transforma la Realitat" impulsada per l'ONGD InteRed, des de la qual es pretén analitzar en quin tipus de societat vivim en relació a aspectes tan bàsics de com la cura i el sosteniment de la vida han quedat relegats a un últim nivell de valoració i reconeixement. També es vol afavorir la participació de la societat civil en propostes de canvi global que, des de la centralitat de la vida, estiguin orientades a crear un món més just on tant els recursos i béns com el poder es distribueixin de forma equitativa.

Durant aquesta proposta formativa es reflexionarà sobre les següents qüestions: Quin model de societat tenim?, per què s'ha desvaloritzat el treball de cures si és essencial per a sostenir la vida?, quines alternatives es plantegen des dels feminismes per aconseguir un món més just i sostenible? i com podem participar i implicar-nos en propostes de canvi personal i col·lectiu, local i global.

La formació es durà a terme a càrrec de Alicia de Blas García, Núria Beitia Hernández, Esther Vivas Esteve i Amaia Pérez Orozco, durant els dies 19 i 26 de març i 2 i 9 d'abril de 17.30 a 20.30h a la seu de la FCONGD (C. Tàpies, 1-3 08001 Barcelona).

La formació és gratuïta

Inscripcions fins al 17 de març.

Més informació http://redciudadaniaglobal.org/

redacció

Developer