..... Inici | Ràdio | Recerca

Excursions interculturals a la Catalunya Vella

by 13:15 0 comentaris

Després de la realització de les primeres visites previstes a esglésies, monestirs i castells medievals a Terrassa, Ripoll i Sant Joan de les Abadeses, convoquem ja les properes visites:
Dissabte, 16 novembre, al CASTELL i POBLACIÓ de CARDONA,

Actualment el castell alberga el parador de turisme Ducs de Cardona.

 Muntanya de Sal
 Dissabte, 14 desembre, al CASTELL DE BOIXADORS i MONESTIR DE SANT BENET DE BAGES.

Castell de Boixadors
Localització:
Sant Pere Sallavinera (Anoia

 Monestir de St. Benet de Bages
El nostre propòsit amb aquestes visites és de donar a conèixer, d'una manera molt agradable i turística, llocs històricament mollt emblemàtics del nostre país, en els que es va anar estructurant, conservant  i consolidant la nostra cultura i la nostra consciència com a país, independent del procés que altres paísos peninsulars portaven a terme en circumstàncies prou diferents.

Però les nostres sortides volen també servir per a fomentar la bona relació entre persones de diferents orígens, catalanes o procedents d'altres paísos i regions, i crear possibles vincles d'amistat que ajudin a que Catalunya esdevingui un exemple de bona convivència ciutadana.

Per tot això, proposem a totes les persones del nostre entorn, sensibilitzades també en aquests propòsits, que s'inscriguin en aquestes excursions, que en aquestes pròximes ocasions farem EN AUTOCAR des de Barcelona, amb un cost previst de  20 Euros per persona, incluïnt-hi viatge, dinar senzill, entrades i guies als museus.
 Demanem a totes les persones interessades que ens envïin la seva petició, l'abans possible, per e-mail a : interculturalitaticonvivencia@pangea.org, o bé trucant per telèfon a qualsevol dels nºs. 618.786.762 (mòbil), 93.423.39.59  ó 93.304.24.48.

 Confiem en poder aplegar en un sòl autocar a totes les persones interessades i ja des d'ara agraïm a totes elles la seva atenció i interès.

  INTERCULTURALITAT I CONVIVÈNCIA, a.s.a.l.

  Coordinadora Intercultural d'Associacions
Obra Social 'la Caixa' 

redacció

Developer