..... Inici | Ràdio | Recerca

Actes de commemoració del Dia Internacional de Lluita contra el Feixisme - 9 Novembre

by 13:05 0 comentaris


El proper 9 de novembre es commemorem, un any més, la Nit dels Vidres Trencats, que ha esdevingut el Dia Internacional de Lluita contra el Feixisme i el Racisme.

Us fem arribar informació sobre els actes que organitzem per aquesta data, esperant que ens pogueu acompanyar i ens pogueu ajudar en la seva difusió (adjuntem els cartells de les convocatòries).

 Dissabte 9 de novembre 17h, Jardinets de Gràcia

Ruta guiada amb explicacions, per tal que no s'oblidi la brutalitat del feixisme, ni la història de la lluita antifeixista.

Durant el recorregut, hi haurà batucada.


Dimarts 12 de novembre 19.30h, Ateneu Barcelonés

Diàlegs Antiracistes: "La lluita contra el creixement del discurs de l'odi: extrema dreta a Catalunya i Europa".

A Europa veiem com el monstre de l'odi creix, avança i es reprodueix, alimentat per la crisi econòmica, la desafecció política i la por. Els partits polítics i els governs no sempre ajuden a frenar aquesta deriva, fins i tot de vegades ajuden al seu creixement. I els moviments socials tenim el gran repte –i responsabilitat- de fer front a l'avenç dels discurs de l'odi amb les nostres eines: la sensibilització, la mobilització i la denúncia.

Volem aprofundir en aquesta realitat amb una taula de ponents experts en extrema dreta i discurs de l'odi: Bertran Cazorla (La Directa) i Toni Cruanyes (TV3) i el doctor en Història Contemporània, Carles Viñas. Com a Fila Zero comptarem amb representants d'entitats i institucions referents en la lluita contra el feixisme i el racisme.

Més informació.

www.sosracisme.org

redacció

Developer