..... Inici | Ràdio | Recerca

Verkami per Jornades InterCulturals Barcelona

by 23:27 0 comentaris




Aquesta és una proposta que s'emmarca dins el projecte InterCulturalBCN.net (Portal Web dedicat a la InterCulturalitat a BCN amb agenda, notícies i un llarg etc de recursos, productes i serveis relacionats) a través de l'Associació Cultural Caracola per a realitzar-la cada dos mesos (però que per començar es presenta el mes de Juny i Juliol per a donar impuls i promoció a la resta d'edicions).


Les Jornades InterCulturals són una oportunitat per a compartir la riquesa de les diferents identitats culturals que conviuen amb la catalana, fent d'elles un punt de trobada, de debat i sobretot de gaudi en tots els sentits.


A cada edició una cultura és la protagonista (per exemple Perú, Marroc o Colòmbia). És per això que hem pensat una estructura que permeti fer activitats durant tot el día, que poden arribar a tot tipus de públic (familiar, popular, etc) fent un especial ènfasi en apropar les jornades tant a públic coneixedor de la cultura en qüestió com el públic curiós àvid de conèixer.


També es pretèn implicar a Associacions o Col·lectius en l'Organització amb l'objectiu de compartir i enriquir-ne els continguts i les formes. Entre els artistes convidats a cada Jornada s'intentarà que hi hagi, al menys, una persona o col·lectiu català que -gràcies a la seva trajectòria personal o professional- transmeti passió per la cultura protagonista (i també alguna de la cultura protagonista que ho faci per la catalana). Degut al caràcter intercultural de tot el projecte, és molt important que existeixi aquesta vinculació amb Catalunya que evidencïi la necessitat d'enriquir el país amb les aportacions culturals provinents de diferents indrets del món i que conviuen a la nostra ciutat.


Les Jornades que, com hem dit, formen part del projecte InterCulturalBCN.net

ja a l'inici d'aquesta campanya i quan estem estrenant la web compta amb uns 25 grups/artistes residents a Barcelona que ja formen part del catàleg de Música InterCultural per a promocionar la interculturalitat des de la diversitat de propostes formades en aquesta, la nostra ciutat cosmopolita i acollidora. Tot aquest projecte està pensat per tal que el públic, en especial el català, conegui de prop les diferents activitats interculturals que es desenvolupen a la ciutat de Barcelona, fent-les visibles, tot creant així punts de trobada amb móns paral·lels al nostre i als que difícilment ens apropem tot i conviure-hi cada dia.

OBS

Developer