..... Inici | Ràdio | Recerca

Concert antiracista amb Pau Alabajos i Jordi Montañez

by 23:52 0 comentaris
                                                                

El proper dijous, 27 de juny, teniu una cita amb la bona música i la lluita contra el racisme.   L'acte està co-organitzat pel Consell de Joventut d'Horta-Guinardó i SOS Racisme Catalunya, forma part de les accions de la Setmana contra el racisme i el feixisme d'Horta-Guinardó i els accions contra els CIES del #15J.
A partir de les 20h, en Pau Alabajos i en Jordi Montañez ompliran de música i reivindicacions l'Espai Jove Boca Nord. A més comptarem amb projeccions i exposicions de Xose Quiroga i Daniela Ortiz (Antigonia). Un espai on informar-nos i a la vegada gaudir, per tal de fer més forta la lluita contra el racisme i, en concret, contra una de les seves conseqüències més injustes i inhumanes: els Centres d'Internament per a persones estrangeres.

Més informació:
-          Sobre els CIES: http://stopcies.wordpress.com/   http://www.sosracisme.org/  i http://www.tanquemelscies.blogspot.com.es/

-          Els artistes: Pau Alabajos: www.paualabajos.cat i Jordi Montanez http://jordimontanez.blogspot.com.es/
-          Les accions d'Antigonia: http://antigonia.com/  i http://www.xosequiroga.com/projects/homenaje/

-          Com arribar al Boca Nord: carrer Agudells 37-45 Barcelona. Telf. 934299369. Metro L5 "El Carmel" i busos V21, 19, 39, 86, 87, N4.

redacció

Developer