..... Inici | Ràdio | Recerca

Obert el termini per presentar candidatures als X Premis Francesc Candel

by 14:49 0 comentaris
Les entitats, institucions i mitjans de comunicació interessats poden enviar les seves propostes fins el 17 de juliol
 
Aquest dimecres 17 d’abril s’han presentat en roda de premsa les bases dels X Premis Francesc Candel de reconeixement i difusió de bones pràctiques en integració de persones immigrades. Es tracta d’una iniciativa promoguda per la Fundació Lluís Carulla que compta amb el suport de la Direcció General per a la Immigració del Departament de Benestar Social i Família.
Les entitats, institucions i mitjans de comunicació que estiguin interessats a participar-hi poden enviar les seves propostes fins el dia 17 de juliol de 2013. El formulari i la documentació es pot enviar per correu postal a la Fundació o bé a través de la seva pàgina web.
En total es tracta de cinc premis dotats amb 3.000 euros cadascun. L’any passat els cinc guardonats van ser el Col·lectiu Maloka, de l’Hospitalet de Llobregat, pel projecte Mujeres Pa’lante; la Fundació ARED per a la Reinserció de Dones, de Barcelona, per les seves pràctiques d’intervenció integral; l’Escola Guillem de Mont-rodon, de Vic, per Fem escola, fem comunitat; Televisió de Catalunya, de Sant Joan Despí, pel reportatge I tu, d’on ets?, i la Fundació Autònoma Solidària (FAS), de Bellaterra, pel programa socieducatiu CROMA.


Maria

Developer