..... Inici | Ràdio | Recerca

Documentals i films socials per canviar el món

by 13:56 0 comentaris



Finançat pel programa de la UE “Joventut en Acció” i BCN-Intercanvis Juvenils

Com contribueixen a canviar el món les pel.lícules i els documentals? Com podem ser més crítics/es gràcies a l’experiència de veure determinats films?

“Social Films and documentaries to change the world” (Pel·lícules socials i documentals per a canviar el món) és un projecte d’intercanvi juvenil entre 8 joves catalans, 8 joves moldaus i 8 joves italians d’edats compreses entre 18 i 25 anys.

L’intercanvi té l’objectiu de que joves interessats en el món del cinema social i el documental ampliïn coneixements sobre aquests temes i puguin compartir les seves experiències i els seus punts de vista.

En els films volem debatre temes com els prejudicis, l’exclusió social, la pobresa, la búsqueda de solucions creatives a determinats conflictes, el diàleg com a base de qualsevol relació, la participació com a forma de canviar les coses, etc. Volem activar una actitud crítica tan pel que fa al cinema, el documental o qualsevol producte audiovisual, com per afrontar els problemes del dia a dia.

Qüestions pràctiques:
-Estarem tots allotjats a la casa de colònies El Solà, a Sant Quirze de Besora: http://www.elsola.org
-El primer dia de l'intercanvi és un dia de benvinguda del grup italià i del moldau a Barcelona per la qual cosa aquest dia la participació és voluntària. El dia que marxem a la casa de colònies tots plegats és el dia 20. 
-L'intercanvi està finançat per la UE i només cal abonar 20 euros per persona per despeses no incloses en la subvenció. 
-Hi ha una petita feina prèvia a l'intercanvi que consisteix en fer un petit vídeo de presentació personal (que es pot gravar amb una càmara de mòbil). És una manera que el grup es conegui abans de l'intercanvi a més de la creació d'una pàgina de facebook comuna. 
-Si esteu interessats/des en participar-hi necessitem la vostra confirmació el més aviat possible per poder organitzar una xerrada informativa!
Contacte:
foradequadre@gmail.com

OBS

Developer