..... Inici | Ràdio | Recerca

CICLE GRANS PERSONATGES FEMENINS AL MEDITERRANI

by 21:05 0 comentaris

"Una mirada global a la diversitat del món"


Altaveu de les cultures és un programa de conferències centrades en les diferents cultures del món. Tradicions, literatura, història, art, gastronomia, són alguns dels temes que es tracten als cicles que configuren el programa, sempre des d'una visió plural i enriquidora, de les diverses cultures que formen part del nostre planeta.

Any rere any, malgrat les dificultats però sempre amb molta il·lusió, estem creant uns cicles que volen donar una imatge real del món, diversa, sorprenent, fascinant; un món que s'ha d'assumir i entendre, des de la promoció del gust i el respecte per la diversitat, clau en la nostra societat.

El segon quadrimestre us oferim temes que sempre interessen, com són el món jueu, Grècia, grans personatges femenins, i novetats literàries que de ben segur us animen a anar a la biblioteca o llibreria més propera.

En aquesta conferència s’analitzarà la figura i el mite de la filòsofa, matemàtica i astrònoma Hipàtia d’Alexandria (s. IV-V dC), esdevinguda el símbol de la destrucció de la cultura pagana pel fanatisme cristià.

Hipàtia d'Alexandria: filòsofa i martir
ERNEST MARCOS, professor titular del Departament de Filologia Grega de la UB

add_pageDimarts, 5 de febrer de 2013
commentcarrer Mallorca 207, principal 2ª
 
clock19.00 - 20.30 h.
Més informació

Maria Dantas

Developer