..... Inici | Ràdio | Recerca

MEMORIMAGE 2012

by 6:55 0 comentaris

Memorimage Festival Internacional de Cinema de Reus és un festival competitiu centrat en pel·lícules que incorporen imatges d’arxiu en moviment. Memorimage és la valorització del passat en el camp del cinema.
Memorimage és ciutat, entreteniment, creació, participació... per a tots, petits i grans, ciutadans, cinèfils i professionals.
Una iniciativa innovadora que aposta pel descobriment, la recuperació i la conservació del patrimoni audiovisual.
Memorimage és la festa de les imatges que tenen la força de configurar la memòria individual i col·lectiva.
El festival porta cada edició a Reus un programa configurat per projeccions de pel·lícules i activitats paral·leles dirigides a tot tipus de públic. Una programació que converteix Memorimage en el punt de trobada, descobriment i debat sobre l’ús de les imatges d’arxiu i el cinema.

INAUGURACIÓ
La cerimònia d’inauguració del Festival Memorimage tindrà lloc el dimecres 7 de novembre a les 21:00 hores al Teatre Bartrina de Reus.
Durant la cerimònia tindrà lloc la presentació del festival de la mà de la seva directora Anna Marquès amb la presència dels programadors i directors de les pel•lícules convidades.
Es projectarà, a més, la pel•lícula Un poema a l'exlili.
L’assistència a la inauguració és gratuïta, però és encessari confirmar assistència enviant un correu electrònic a Rosa Mari reuscultura@reus.cat o trucant al 977 010 228 d’11:00 a 14:00 hores.


Aforament limitat.

Maria Dantas

Developer