..... Inici | Ràdio | Recerca

Diàleg Antiracista: Fills i filles d’immigrants. Fins quan?

by 17:10 0 comentaris

El proper dimarts 4 de desembre a les 12h a l’Espai Jove La Fontana: un nou Diàleg Antiracista, que sota el títol “Fills i Filles d’immigrants. Fins quan?” pretén abordar el repte de l’atenció a la diversitat, la realitat dels fills i filles, des de la perspectiva associativa i de l’educació social.La propera edició dels Diàlegs Antiracistes es celebrarà el proper dimarts 4 de desembre a les 12h, a l‘Espai Jove La Fontana (c. Gran de Gràcia, 190. Barcelona). 
Es tracta d’una Taula Rodona especial, que comptarà amb 4 intervencions, algunes des d’una vessant teòrica i altres des de la pràctica, que ens donaran eines per analitzar aquesta realitat i ens ajudaran a marcar quins són els reptes als que ens enfrontem.
Ponents:
  • Beatriz Ballestín i Laia NarcisoGrup EMIGRA, CER-Migracions. Dpt. d’Antroopologia Social i Cultural de la UAB.
  • Núria Roca. Professora Campus docent Sant Joan de Déu de la UB i Grup EMIGRA de la UAB.
  • Representant de Consell de Joventut de BarcelonaExperiències, preocupacions i reptes en l’àmbit de l’associacionisme educatiu.
  • Representant Ateneu Sant Roc de Badalona. Experiències, preocupacions i reptes en l’àmbit de l’educació social
  • Modera Cristian Pachá. Educador del Casal d’Infants del Raval i membre de SOS Racisme Catalunya.
Desprès d’aquestes intervencions, que ens serviran com a punt de partida, s’iniciarà un espai de debat, que s’enriquirà amb les aportacions i experiències de professionals, que en l’àmbit de la seva feina o en el seu activisme, treballen amb joves, fills i filles de famílies d’origen immigrant.L’acte s’enregistrarà amb la col.laboració de Boca Ràdio, i es podrà escoltar en posterioritat a www.bocaradio.org o a la 90.1 FM (per Barcelona Nord).
L’assistència és lliure i gratuïta, però per qüestions d’aforament demanem que ens confirmeu assistència trucant al 933010597 o escrivint a comunicacio@sosracisme.org

Maria Dantas

Developer