..... Inici | Ràdio | Recerca

Cap de Setmana Solidari

by 23:09 0 comentaris

5ena edició del Cap de Setmana Solidari de la Parròquia de Sant Josep de Girona que té com a objectiu principal aproximar-se a la realitat africana a través de la figura del missioner Joan Soler enviat al Togo, però també persegueix la reflexió, la sensibilització i la conscienciació de conceptes com solidaritat, cooperació, integració, desenvolupament... El tema d'enguany és "LA CARA BONA DE LA CRISI" que vol donar ressò a tots els projectes innovadors que estan sortint per tirar endavant. Hi haurà diferents activitats: un cinefòrum el divendres al vespre al Casal Bisbe Cartanyà, concurs de fotografies, un concurs de relats i dibuixos,un intercanvi de llibres durant tot el cap de setmana; diferents jocs per la mainada; uns tastets gastronòmics...

16 Novembre 2012 a 17 Novembre 2012
Lloc: Parròquia de Sant Josep (Girona) 
Organitza: Comissió de Joves de Sant Josep 

I Cicle de Cinema pels Drets Socials

16 Novembre 2012 a 07 Desembre 2012
Cicle que posa en marxa la Xarxa pels Drets Socials amb el següent programa:
  • 16 de novembre, Educació, El síndicat USTEC-STEs i Metròpoli vídeo films, amb el suport de l'Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament, estrenen el documental "Educar és la millor manera de lluitar" L'educació en el Movimento dos Trabalhadores Rurais Sem Terra -MST- del Brasil. A l'acte intervindran Rosa Cañadell i Agustí Corominas, autors del documental.
  • 23 de novembre, Salut, el documental sobre la corrupció a la sanitat pública que s'està acabant d'editar. Estrena a Girona
  • 30 de novembre, Habitatge,"La Plataforma", el documental de Namus film sobre la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca.
  • 7 de desembre, Treball, The take
Lloc: Centre Cívic Santa Eugènia (Girona)
Organitza: Xarxa pels Drets Socials

10a Festa d'Aniversari de la Botiga de Comerç Just

17 Novembre 2012 a les 18:00h
La Botiga de Comerç Just d'Intermón Oxfam a Girona fa 10 anys i ho celebren amb una xocolatada, tast de productes de comerç just i rebosteria elaborada per l'Escola d'Hostaleria de Girona, i l'actuació de l'animador infantil Jordi Tonietti.
Lloc: Pujada del Pont de Pedra, 3 (Girona)
Organitza: Intermón Oxfam-Girona, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Girona 

Jornada Solidària

17 Novembre 2012 a les 18:30h
Jornada Solidària a benefici de l'entitat A Mà- I Woo, i el projecte de col·laboració educativa i ocupacional que desenvolupa a Bot-Makak, al Camerun. A partir de les 18.30 i fins a les 20h., presentació del projecte A Mà-I Woo, i havaneres i cançó mediterrània amb el grup Terral. I a les 21.30h., la cia 125 volts representa l'obra de teatre «Això no és vida». L'entrada costa 10 euros.
Lloc: Teatre Mundial (La Bisbal d'Empordà) 
Organitza: Agermanament sense Fronteres, amb la col·laboració de l'Ajuntament de La Bisbal 

Maria Dantas

Developer