..... Inici | Ràdio | Recerca

Documents d'ahir per a la societat de demà

by 11:48 0 comentaris
L'Ateneu Barcelonès organitza la II Jornada sobre Biblioteques Patrimonials: "Documents d'ahir per a la societat de demà". L'objectiu és crear un espai de trobada i debat entre professionals per tal de poder compartir experiències, problemes i solucions dins dels reptes actuals i de futur per biblioteques i arxius amb col·leccions i fons patrimonials.

Dins de la jornada participaran experts de diferents àmbits a nivell català i internacional. Els principals eixos temàtics que es tractaran a la Jornada es resumeixen de la següent manera:
  • Patrimoni bibliogràfic i documental davant dels nadius digitals: Quin ha de ser el paper de les biblioteques i arxius? 
  • Conservació, difusió i promoció: fonaments i innovació amb el patrimoni. 
  • Més enllà del patrimoni físic: maneres de crear valor amb tecnologies i amb la comunitat. 
La jornada tindrà lloc el 29 de novembre de 2012, entre les 9h i les 14h, a la Sala d'Actes de l'Ateneu Barcelonès al carrer Canuda 6 (Barcelona). La inscripció s'obrirà a partir del 15 de setembre fins el 24 de novembre i tindrà un preu per socis de l'Ateneu Barcelonès de 21€ i 27€ per no socis. 

La jornada anirà completada amb un seminari opcional sobre Innovació i Creativitat a les Biblioteques Patrimonials i els Arxius Històrics.
Més informació i consultes: jornades@ateneubcn.org

Maria Dantas

Developer