..... Inici | Ràdio | Recerca

Seminari: Europe/Mediterranean Strategic Challenges and a Ray of Light!

by 22:28 0 comentaris
Omar Benbekhti
Professor at the Faculty of Social Sciences, University of Oran, Algeria
Dimecres 6 de juny

Biografia ponentOmar Benbekhti és professor de sociologia de les organitzacions i d’administració pública a la Facultat de Ciències Socials de la Universitat d’Oran, a Argèlia. Sociòleg de formació amb especialització en temes de desenvolupament rural i econòmic, l’Omar va ser secretari general del Ministeri d’Ensenyament Superior i de la Recerca Científica d’Argèlia de 1990 a 1992 i és el cofundador i director de la Universitat de Formació Contínua d’Oran. Des de fa 15 anys treballa com a consultor internacional en projectes de desenvolupament rural i local en països africans finançats per organismes internacionals com ara el Banc Mundial, la Unió Africana, el PNUD, la FAO i la Unió Europea.

Selecció bibliogràfica
L’Etat, l’Entreprise et le Management en Algérie, Éditions Dar El Gharb, Oran, 2005.
La stratégie sociale du développement rural: Introduction aux Méthodes de l’Approche Participative, Éditions Dar El Gharb, Oran, 2004.
Le développement rural en Algérie face à la mondialisation des flux agricoles, in Tayeb Chenntouf (ed.), L’Algérie face à la mondialisation, CODESRIA, 2008, http://books.google.es/books?hl=es&lr=&id=jRFRV-tGOxYC&oi=fnd&pg=PA86&dq=omar+benbekhti&ots=HzhCd-jt9C&sig=a_opz6spGU6n8OoDeqBTS1pMpiw#v=onepage&q=omar%20benbekhti&f=false
Les Arabes dans l’impasse, Éditions Dar El Gharb, Oran, 2004.

Maria Dantas

Developer