..... Inici | Ràdio | Recerca

Festival Romanistan

by 23:58 0 comentaris

Aquest dissabte el parc de la Ciutadella serà l'escenari del Festival de Música i Cultura Gitana Romanistan, que constarà de concerts i activitats familiars. Romanistan és un projecte de cooperació contra el racisme.
Dissabte el parc de la Ciutadella és l'escenari del Festival de Música i Cultura Gitana Romanistan, una iniciativa per lluitar contra el racisme i promoure la cultura gitana.
Hi haurà tallers musicals i concerts, tallers artístics, activitats familiars, ludoteca, exposicions i jocs col·lectius.
Bandes de música dels Balcans i d'altres punts d'Europa actuaran en aquest festival, d'entrada gratuïta.
També s'atorgaran els premis FAGIC a personalitats o institucions que hagin contribuït al reconeixement del poble gitano.
Romanistan és un projecte de cooperació contra el racisme, organitzat per diferents associacions gitanes europees en col·laboració amb IG Kultur Österrich austríaca, que té com a objectiu donar visibilitat al treball cultural gitano i crear oportunitats per a la participació.
A més de difondre les seves expressions artístiques, la iniciativa pretén donar a conèixer l'organització social del poble gitano.

Maria Dantas

Developer