..... Inici | Ràdio | Recerca

Participa al 'Muralmob' de la Plataforma per la Llengua #muralmobllengua Participa al 'Muralmob' de la Plataforma per la Llengua #muralmobllengua

by 21:16 0 comentaris

Des de la Plataforma per la Llengua, per Sant Jordi, ens demanen que ens escriguem el nostre missatge de desig pel català! Pots enviar-lo per correu electrònic a comunicacio@plataforma-llengua.cat o fer-ho via Twitter amb menció al nostre perfil @llenguacat, escrit en un màxim de 130 caràcters i utilitzant el hashtag #muralmobllengua. El difondran a través de Twitter i el penjaran al seu web i al blog de l’acte.


La iniciativa forma part de la campanya “El català, llengua comuna”, que culminarà el dia de Sant Jordi amb la celebració del primer Muralmob per la llengua. Un Muralmob és una acció o happening organitzada on centenars de persones ens reunirem per crear un missatge a través de 1.000 globus inflats amb heli. Cada un dels participants escriurà en els globus el seu missatge personal pel català. La gravació es realitzarà dilluns 23 d’abril a la plaça dels Àngels de Barcelona (davant del MACBA), entre les 17.00 i les 19.00 hores. Necessitem la teva col·laboració! Participa amb nosaltres!

No et perdis l’espot de la campanya: www.youtube.com/PlataformaxLlengua

OBS

Developer