..... Inici | Ràdio | Recerca

Assisses de la Mediterrània: Transformacions socials al món àrab

by 22:28 0 comentaris
Barcelona acollirà del 22 al 24 de març les 'Assises' de la Mediterrània. El tema escollit per a aquesta cita és 'Transformacions socials en el món àrab'. Inscripcions obertes. Per a més informació, contacteu amb el Departament Internacional de l'ICAB.
La Comissió de la Mediterrània de la FBE (Fédération des Barreaux d´Europe), l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Barcelona, l’Il·lustre Col·legi d'Advocats de València i l’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed), han organitzat les 'Assises' de la Mediterrània, que se celebraran del 22 al 24 de març a Barcelona, amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Barcelona.
La Comissió de la Mediterrània és una de les Comissions més actives de la FBE i vetlla constantment pels interessos de l’Advocacia d´ambdues riberes de la Mediterrània, un espai de llibertat i drets.
El tema elegit en aquesta edició de les Assises és el de “Transformacions socials en el món àrab”, arran de les revolucions i protestes que han tingut lloc recentment en aquests països, amb l’objectiu d’analitzar les repercussions i el seu impacte a la Mediterrània, així com el paper que ha d’acomplir l’advocacia davant aquesta situació.

Per a més información podeu adreçar-vos a: Departament Internacional
Tel. 93.496.19.21 (telèfon directe)

Maria Dantas

Developer