..... Inici | Ràdio | Recerca

Àfrica a CaixaForum

by 21:58 0 comentaris
Quatre pel·lícules sobre l’Àfrica al CaixaForum de Barcelona

Durant la Setmana Santa podem assistir a "Àfrica", les projeccions que l’Obra Social La Caixa ha preparat a la nostra ciutat relacionades amb diferents realitats africanes a través de tres llargmetratges de ficció i un documental.
“Bamako”, a banda del nom de la capital de Mali, és el d’aquesta producció que gira al voltant del judici que la societat civil africana fa contra les institucions internacionals que consideren responsables de la situació de l’Àfrica.
A “Madame Brouette” veiem la història d’amor d’una dona divorciada i un policia corrupte, envoltats de personatges i històries que permeten denunciar els abusos que es cometen contra les dones del Senegal, però també retrata la xarxa solidària que s’estableix entre aquestes dones als barris populars de la seva capital, Dakar.
A la dècada dels 90 del segle XX no era gens fàcil exercir la medicina en una Algèria en plena guerra civil, encara menys per a les metgesses com l’Amel, la protagonista de “Barakat!”, que veu com el seu marit periodista desapareix per culpa del conflicte.
Finalment el documental “ABC Africa” del conegut Abbas Kiarostami ens transporta a Uganda, on veurem com és la vida dels infants en un país destrossat per la sida i les guerres, però que lluita per tirar endavant.
Us agradaria anar-hi? Recorda que per ser usuari de Barcelona Cultura pots gaudir de la promoció d'entrades gratuïtes Fes clic aquí i sabràs com participar-hi.

Data d'inici: 02/04/2012
Data de finalització: 05/04/2012
Lloc: CaixaForum Centre Social i Cultural

Maria Dantas

Developer