..... Inici | Ràdio | Recerca

Pensant la pau (i la guerra) amb Hannah Arendt

by 23:07 0 comentaris
Debat sobre la pau i la guerra arran de la publicació del llibre Sobre la violència (ICIP i Angle Editorial).Una proposta de Institut Català Internacional per la Pau (ICIP)

El dimarts 7 de febrer a les 19:30 hores tindrà lloc a l'Ateneu Barcelonès l'acte Pensant la pau (i la guerra) amb Hannah Arendt, dins el cicle "Llibres per pensar (més)". La sessió, organitzada per l'ICIP, Angle Editorial i l'Ateneu, té l'objectiu de reflexionar sobre la pau i la guerra a partir de la literatura de l'autora britànica Hannah Arendt, qui fou un testimoni central del totalitarisme del segle passat.
L'acte s'ha organitzat arran de la publicació, la tardor passada, del llibre d'Arendt "Sobre la violència" (ICIP i Angle Editorial, dins la col·lecció Clàssics de la Pau i la Noviolència). Intervindran Rafael Grasa, president de l'ICIP, i Fina Birulés, professora de literatura contemporània de la Universitat de Barcelona. La presentació anirà a càrrec de Ramon Alcoberro, professor de filosofia de la Universitat de Girona.

Dia: 07 de febrer de 2012
Hora: 19:30:00 h.
Lloc: Ateneu Barcelonès | C. Canuda, 6
Població: Barcelona
Contacte: 93 554 42 70 | icip@gencat.cat / Més informació

Maria Dantas

Developer