..... Inici | Ràdio | Recerca

Crida a un dia d’acció global pels drets humans, dissabte 10 de desembre del 2011

by 11:52 0 comentaris
CONVOCATÒRIA 15M
L’èxit del 15 d’octubre ha generat un moment sense precedents per a l’acció global. La humanitat s’ha unit a través de les fronteres en la lluita per la veritable democràcia i els drets individuals. Quelcom essencial en aquesta lluita és el respecte per la vida humana i les condicions de vida, fins i tot el medi ambient.
La societat civil global està sent amenaçada per un sistema basat en el poder i no en valors humans. Dia rere dia es reprimeixen llibertats bàsiques i s’afavoreix l’avarícia d’uns, que passa per damunt de les necessitats de la majoria.
Aquest poder finança guerres i monopolis alimentaris i farmacèutics, patrocina règims dictatorials a tot el món, destrueix el medi ambient, manipula i censura els fluxos d’informació i impedeix la transparència.
Malgrat les nostres diferències culturals i contextos socials, tots patim les mateixes amenaces. Les nostres llibertat i dignitat són objecte d’atacs com a resultat de la dinàmica del mercat i de les institucions governamentals corruptes que estan convertint les nostres societats locals i globals en llocs cada vegada més injustos. Els governs d’aquest planeta han de treballar per la gent, no contra ella.
Ha arribat el moment de defensar junts els nostres drets i exigir els que se’ns van prometre en la Declaració Universal dels Drets Humans , signada i aprovada el 1948 per la major part dels governs del món i base de moltes de les nostres constitucions. La lluita pels nostres drets com a éssers humans subjau a tot el que hem exigit a cada plaça i en cada manifestació durant aquest any històric de canvi global. No hi ha millor culminació d’un any de protesta com aquest que un dia d’acció mundial per defensar el nostre patrimoni inalienable dels qui tracten de prendre’ns-el.
D’est a oest, de nord a sud: el 10 de desembre prendrem junts carrers i places per a reclamar els principis fonamentals que se’ns van prometre i ens són inherents com a éssers humans.

Convocatoria d'Ágorabcn
Des de l'assemblea permanent de AgoraBcn, a Plaça Catalunya, convoquem tota la ciutadania a una concentració pels Drets Humans. Totes les persones haurien de gaudir d'aquests drets de manera inqüestionable, però, cada dia es vulneren més i més, mentre que els governs indulten a banquers i tota mena especuladors que estan portant al nostre poble al desastre.
A Catalunya les retallades són les més salvatges i majors que cap Govern hagi pogut fer, amb total desvergonyiment i impunitat. El pla d’austeritat que el govern del Sr.Artur Mas fa recaure en les esquenes de la gran majoria del nostre poble és inacceptable. En canvi, als rics se'ls exempta del pagament de l’impost de patrimoni…tot això amb el vistiplau de CiU.
Amb tots aquests atacs que pateix la ciutadania, lamentablement l’única cosa que fan és trepitjar cada vegada més uns Drets que són irrenunciables, cada vegada més gent ho passa molt malament a costa de la felicitat d’una classe que de drets en tenen molts però d’humans poc.

Convoquem perquè el dia dels Drets Humans sigui de reivindicació pel que ens correspon.
Més informació:
10Dec.:http://dec10.takethesquare.net/
Pad de discussió pels Drets Humans: http://titanpad.com/humanrights

Maria Dantas

Developer