..... Inici | Ràdio | Recerca

No Hunger, Festival Indie contra la Fam

by 13:37 0 comentaris

El proper 4 de desembre es celebrarà la tercera edició del NO HUNGER, Festival Indie Contra la Fam, a la Sala Apolo de Barcelona, organitzat per Acció Contra la Fam amb la col·laboració de l'Obra Social d’Unnim Caixa.
El certamen continua amb la clara voluntat d'agrupar l'escena indie per a lluitar contra la desnutrició infantil. Tots els fons recaptats es destinaran als programes de cooperació impulsats per l'ONG a l'Àfrica Subsahariana. Amb la taquilla de les exitoses edicions de 2009 i 2010 es va aconseguir donar tractament a més de 200 nens i nenes en greu risc de morir a causa de la desnutrició. 
El festival és un dels 141 projectes sobretot socials de cinc comunitats autònomes als quals l'Obra Social d’Unnim Caixa ha donat suport a través de la Convocatòria d'Ajudes Unnim, amb una dotació total d'1,5 milions d'euros.

EL CARTELL
Un dels principals noms propis del No Hunger d'aquest any és SIDONIE, una de les bandes de referència del pop-rock nacional. El trio català es troba ara en plena gira de presentació del seu àlbum El Fluido García, sisè treball de la seva discografia. Sidonie encarna una de les trajectòries artístiques més sòlides i reeixides de l'escena més alternativa.
El festival solidari comptarà també amb la presència d'INSPIRA, una de les sensacions de la temporada. Amb el seu últim treball discogràfic Escapistes, el pop-folk lluminós d’en Jordi Lanuza ha aconseguit una legió d'adeptes i un clar lloc entre els grans de la cançó d'autor.
KLAUDIA es troba en plena fase d'expansió. Arran de la recent publicació del seu disc Mother Phoenix, la banda indie ha acumulat excel·lents crítiques en els mitjans de comunicació que han començat a obrir portes més enllà de Barcelona. Com sempre, KLAUDIA desplegarà el seu arsenal d'energia i contundència.
Un dels fenòmens recents de la ciutat comtal han estat els nois de SEWARD, una conjura de músics de sobrat talent que s'han obert pas prescindint de plataformes com Facebook o Myspace. Innovació enfront del rock convencional que ha anat alimentat una gran cadena boca-orella per Barcelona.
 Completa el cartell la formació VERKEREN, banda nascuda dels reconeguts Nanook. En aquesta ocasió, es tracta d'un pop de tall més electrònic. Presentaran les cançons incloses en el seu últim disc, Intervenció. Conclouen la vetllada THUG LADIES DJ’S (Razzmatazz), una balança perfecta del so antic i l'electrònica més contemporània que posarà punt final al festival solidari.

Les entrades anticipades es poden adquirir a la pàgina del festival http://www.nohungerfestival.org.

OSCAR VALLES

Developer