..... Inici | Ràdio | Recerca

La xarxa civil UNESCO catalana celebra la Setmana UNESCO 2011

by 1:12 0 comentaris
La trobada de tardor de totes les entitats membres de la Federació Catalana d'Associacions i Clubs UNESCO, que se celebra avui a Girona, marca el tret de sortida de la Setmana UNESCO 2011, amb la qual es vol fer visible la tasca que duen a terme totes les xarxes UNESCO presents al país, integrades per associacions i clubs, biblioteques, càtedres i escoles.

El fulletó editat per commemorar aquesta setmana del 12 al 19 de novembre recull el conjunt d'activitats organitzades per les nombroses entitats que pertanyen a les diferents xarxes i conformen aquest teixit associatiu UNESCO, dens i dinàmic, considerat com un model a seguir per la UNESCO.

El 16 de novembre és la data d'aniversari de la signatura, per part de representants de 37 Estats reunits a Londres l'any 1945, de l'acte constitucional de l'Organització de les Nacions Unides per a l'Educació, la Ciència i la Cultura. L'Organització té actualment 194 estats membres (amb Palestina i la República del Sud del Sudan admesos el passat 31 d'octubre) i compta amb l'acció de les seves xarxes esteses a tots els països per fer arribar els seus programes a la ciutadania .

adroca

Developer