..... Inici | Ràdio | Recerca

Contes moçambiquesos

by 14:10 0 comentaris
La fundació Contes pel món i Editorial Proteus apropen la tradició oral moçambiquesa a Barcelona a través d´una narració de contes, a càrrec de Teresa Puig.

De Moçambic són els dos primers títols de la col·lecció Oràlia, impulsada conjuntament per Contes pel món i Editorial Proteus amb l´objectiu de recuperar i difondre històries i llegendes de la tradició oral de cultures minoritàries d´arreu del món, donar a conèixer altres cultures i el seu important llegat cultural, a més desensibilitzar sobre altres realitats i promoure el diàleg intercultural.

En concret el primer llibre, 'El jardí de les ombres', està inspirat en un conte original de la cultura maconde, i ha estat recreat pel reconegut escriptor moçambiquès Mia Couto i il·lustrat pel pintor Malangatana Valente Ngwenya, nomenat Artista per la Pau per la UNESCO.

'Lleoa, la filla del silenci', el segon conte d´Oràlia, recrea una faula originària de la cultura ekoti, que ha versionat l´escriptor Marcelo Panguana i ha il·lustrat l´artista Luís Cardoso, ambdós moçambiquesos.

              

  
 Data: 15/11/2011 


 Lloc: gif buit Biblioteca Guinardó - Mercè Rodoreda
 Adreça: C Camèlies, 76
 Districte: Horta-Guinardó
Dies: dimarts de 18:00 h a 19:30 h  | Entrada Gratuïta
 Telèfon: 934353170

adroca

Developer