..... Inici | Ràdio | Recerca

El Cicle de Cinema sobre els Drets dels Infants

by 13:44 0 comentaris
El cicle, que se celebrarà per dotzè any consecutiu a Barcelona, ha acollit 30.000 espectadors des que va néixer.
La dotzena edició del Cicle de Cinema sobre els Drets dels Infants, que va néixer l'any 2000 per promoure els drets humans i en especial els dels infants de la ciutat, se celebrarà als cinemes Alexandra entre el 5 i el 23 de novembre, i està dirigit als escolars.
Un total de 30.000 nens i nenes de la ciutat han assistit a aquest cicle de cinema, que busca promoure la reflexió al voltant dels drets individuals i col·lectius dels infants.
Es projectaran sis pel·lícules per a diverses edats als cinemes Alexandra, per als gairebé 2.922 nens i nenes de 48 escoles diferents que s'hi han inscrit aquest any. Prèviament, el tema s'haurà treballat a les aules.
Els films que es projectaran aquest any són: El meu veí Totoro, de Hayao Miyazaki; Piccolo y Saxo, de Marco Villamizar; Nausicaä del Valle del Viento, de Hayao Miyazaki; Allà on viuen els monstres, d'Spike Jonze; Whale Rider, de Niki Caro, i Los chicos están bien, de Lisa Cholodenko.
Dins aquest cicle, també s'organitza, per segon any, el programa "Cinema en família", adreçat a famílies amb fills a partir dels 4 anys i a partir dels 6 anys. Aquest any es passaran els films Viatge màgic a l'Àfrica, de Jordi Llompart, i El meu veí Totoro, de Hayao Miyazaki. / Font

Maria Dantas

Developer