..... Inici | Ràdio | Recerca

Al Raval treballen per esdevenir Territori Socialment Responsable

by 15:05 0 comentaris
Al barri del Raval de Barcelona es porta a terme un projecte amb l'objectiu de promoure la millora de l'entorn i la qualitat de vida de les persones, fent del barri un Territori Socialment Responsable. Per aconseguir-ho és imprescindible la implicació de les persones que viuen al barri i dels diferents agents socials, econòmics i culturals que ja estan exercint la seva Responsabilitat Social i motivant a la resta d'agents amb presència al Raval a participar-hi.
S'ha creat un grup motor per definir les línies estratègiques a seguir per crear aquesta marca de Responsabilitat Social. Hi formen part museus, hotels, fundacions, entitats i veïns del barri. Una de les participants és la Fundació Tot Raval, que serà l'encarregada de presentar aquesta iniciativa al congrés.
La primera acció que es durà a terme és recollir les accions de Responsabilitat Social que s'estan desenvolupant al territori amb la finalitat de visibilitzar-les i difondre-les.
Per saber més sobre els TSR, podeu llegir aquesta entrevista a Josep Maria Canyelles, expert en Responsabilitat Social de les Empreses i les Organitzacions, que serà el moderador del taller sobre TSR del Congrés europeu de Voluntariat.
Article de Ravalnet publicat a xarxanet.org

Maria Dantas

Developer