..... Inici | Ràdio | Recerca

8è Diàleg Orient-Occident: per una nova agenda de governança global

by 22:16 0 comentaris

Casa Àsia i l’Ajuntament de Barcelona acullen un any més el Diàleg Orient-Occident. Aquesta vuitena edició està dedicada a reflexionar sobre la situació del món actual, el paper que juguen les institucions i els líders polítics i les regles de joc sobre les quals s’estableix un sistema de govern en un momento de crisi econòmica i de contestació política i social. En definitiva, aquesta edició del diàleg se centra en la governança global. 

Des d’aquesta plataforma es vol donar veu als actors més diversos d’ambdós costats per complementar visions diferents d’una realitat que ens incumbeix a tots de la mateixa manera. Per això, s’hi analitzaran temes com la mateixa governança, l’economia, la crisi financera, la globalització, els moviments socials sorgits a partir d’aquesta situació de crisi i s’hi debatran propostes que promoguin una nova estructura del sistema internacional de govern.

El Diàleg posarà l’accent en el paper que juguen la joventut, motor de canvi en bona part del món i, de nou, les dones en aquest moment de transformació. Però també des d’una perspectiva de lideratge i de participación política i des de l’important rol que hi tenen en temes com l’eradicació de la pobresa, la resolució de conflictos i el desenvolupament sostenible

Orient i Occident es donen cita altre cop a Barcelona per reflexionar, compartir, dissentir i oferir idees i propostes sobre els grans reptes del nostre present i futur. 


adroca

Developer