..... Inici | Ràdio | Recerca

"Hitler va ser un personatge extraordinari": Neonazis a PxC

by 10:29 0 comentaris
Serralvo, amb un llibre sobre Hitler, durant el programa
El cap de llista de PxC per Cornellà afirma que "Hitler va ser un personatge extraordinari"
El cap de llista de Plataforma per Catalunya (PxC) en les passades eleccions municiplas, Sergio Serralvo, va confessar en un reportatge l'any 2008 a l'Entre Línies de TV3 la seva admiració per Adolf Hitler, el nacional-socialisme, el racisme i va negar la veracitat de l'Holocaust.
"Hitler, en contra del que defensa tot el món, va ser un personatge extraordinari. Jo sempre intento, quan parlo amb la gent, parlar d'uns altres temes que estiguin relacionats però que no sigui directament la persona de Hitler, perquè rentar la seva imatge, si han estat 60 anys embrutant-la no la rentaré jo en dos dies", afirmava.
En aquest sentit, deia que "es coneixen molts pocs aspectes de Hitler en la seva vida. Per exemple, estimava els animals, era vegetarià. Totes aquestes coses no es diuen. Si se sapiguès la veritat sobre Hitler canviaria la forma de veure'l".
Serralvo, que va ser identificat com un dels participants al concert neonazi al local 'The Other Place' del Poblenou, assegurava que "no es pot negar que la nostra raça és superior perquè nosaltres mentres la resta del món no exisitia nosaltres ja teníem una cultura, una civilització".
Sobre l'Holocaust, el candidat de PxC assegurava que "sóc molt escèptic sobre aquest tema. Jo no crec veritablement que van morir 6 milions de persones".
Després que Serralvo assistís al concert neonazi, el líder de PxC, Josep Anglada, va assegurar que obriria expedient al 'número u' del partit a Cornellà.

Maria Dantas

Developer