..... Inici | Ràdio | Recerca

Exhibició del documental: Libya, Women in the Revolution

by 1:37 0 comentaris

En el marc del programa (R)Evolucions al mòn àrab, cada dijous es desenvolupen diversos documentals i debats. El proper dijous 27 d'octubre, a les 18 h. es presenta "Libya, Women in the Revolution" (Líbia, dones en la revolució), de Marie-Laure Widmer Baggiolinhei. (Suïssa, 2011)

En aquest documental es desenvolupen diverses històries de dones de totes les edats que van començar a lluitar juntament amb les seves famílies contra el règim de Gaddafi.

També en l'ocassió es desenvoluparà la taula rodona: «Dones i revolució, cap a un nou paradigma de les relacions socials?» amb la participació de Sahar Talaat, periodista egípcia, que va cobrir la revolució líbia per Radio France Internationale, Maria Alba Gilabert, redactora de la secció d’Internacional de Catalunya Ràdio i enviada especial a Líbia i Maria Dolors Massana, presidenta de Reporters sense Fronteres (Espanya), periodista i escriptora. 


(R)Evolucions al mòn àrab es tracta d'un cicle per apropar-se no només als fets i als protagonistes anònims de la Primavera Àrab sinó també per entreveure els reptes que aquestes [R]Evolucions obren per al futur de la regió.

Totes les sessions tenen lloc a la sala d’actes de l’IEMed (Girona, 20 – Barcelona), excepte la sessió del dia 27 d’octubre que tindrà lloc al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (Ausiàs March, 40 – Barcelona)

Els documentals es projectaran en versió original amb subtítols en anglès i/o francès i s’oferirà servei de traducció simultània al català en les taules rodones.
| Entrada lliure prèvia inscripció al web, al tèl. 93 244 98 50 o bé per correu electrònic a info@iemed.org 

Programa

adroca

Developer