..... Inici | Ràdio | Recerca

Barcelona s'acosta a Colòmbia

by 12:31 0 comentaris

Del 7 al 23 d'octubre, diversos espais de la ciutat seran l'escenari de la vuitena Diàspora sense Fronteres 2011: Barcelona-Colòmbia, unes jornades de reflexió que, a través de les arts visuals i les noves tecnologies, volen conscienciar sobre la convivència pacífica, la solidaritat i la cura del planeta Terra. 

Les jornades consten d'una àmplia programació cinematogràfica, amb títols com ara La sociedad del semáforo, de Rubén Mendoza, o Todos tus muertos, de Carlos Moreno, presentada al Festival de Cinema de Sundance i al Festival Internacional de Rotterdam. 

En total, 6 llargmetratges de ficció, 12 documentals, 60 curts de ficció i 22 curts documentals, es combinaran amb xerrades, taules rodones i classes magistrals. 

La 8a Diàspora Sense Fronteres 2011: Colòmbia-Barcelona és un projecte desenvolupat per l'Associació IMAGO Barcelona per a la Cooperació, el Desenvolupament i la Solidaritat, sent una vegada més el cinema l'eix narratiu principal de les jornades, la novetat d'aquest any és comptar amb Brasil com a país convidat, traspassant les fronteres tant catalanes com colombianes, i introduint així un dels temes centrals d'aquesta edició: la protecció del medi ambient. Les diferents activitats que se celebren en el marc de la 8ª Diàspora Sense Fronteres 2011 -la mostra de cinema, el seminari Paradigmes de convivència planetària Ara, amb convidats com Cândido Grzybowski, Arcadi Oliveres i Joan Antoni Melé, entre altres; i les diferents activitats culturals- reflecteixen aquesta temàtica.

adroca

Developer