..... Inici | Ràdio | Recerca

"420 caràcters per unes relacions en igualtat"

by 11:13 0 comentaris
L’Institut Català de les Dones (ICD) ha organitzat el concurs de microrelats sota el lema “420 caràcters per unes relacions en igualtat” amb l’objectiu de divulgar i fomentar relats i imaginaris que mostrin relacions de parella basades en el respecte i la igualtat.
Es tracta d’una actuació de sensibilització i prevenció contra la violència masclista en motiu de la commemoració el proper dia 25 de novembre del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.
La presidenta de l’ICD, Montse Gatell, ha explicat que “el concurs és una actuació per impulsar la superació de vells estereotips basats en les relacions de poder i dominació entre dones i homes i avançar en la construcció de nous models de parella i de resolució de situacions conflictives”.
Gatell ha subratllat que “només eradicarem la violència masclista si som capaços d’anticipar-nos al crim mitjançant la prevenció i la promoció d’un canvi dels imaginaris socials que generi noves estructures”.
En el concurs, organitzat amb la col·laboració de la cooperativa Abacus, poden participar totes les persones que tinguin un compte personal de Facebook.
Les persones participants podran penjar el seu relat en el mur facebook de l’ICD http://www.facebook.com/icdones fins el proper dia 11 de novembre.
Un Jurat valorarà l’originalitat, la fidelitat a la temàtica proposada i la capacitat d’impacte del missatge.
Els premis són tres xecs regals bescanviables per productes de l’Abacus per valor de 150, 100 i 50 euros.

Maria Dantas

Developer