..... Inici | Ràdio | Recerca

Les notes de blues prenen Barcelona

by 3:19 0 comentaris
Earl Thomas, Fred Kaplan, Mambo Jambo  o The Suitcases Brothers són alguns dels noms que conformen el Festival de Blues de Barcelona, que del 9 al 18 de setembre omplirà de concerts gratuïts diversos escenaris de la ciutat. El certamen també arriba als sectors socials més discriminats, amb concerts a les presons Model o Wad Ras i a L'Hospital Vall d'Hebron.

El cantant afroamericà Earl Thomas i el pianista Fred Kaplan són els plats forts del Festival de Blues de Barcelona d'enguany, que se celebra del 9 al 18 de setembre a diferents escenaris de la ciutat.

Per novè any consecutiu, el certamen reuneix a alguns dels màxims exponents del blues fet a casa nostra, com ara els guitarristes Amadeus Casas i Hernán "Chino" Serna, que retran homenatge a Robert Johnson, o els Mambo Jambo, el projecte format per Mario Cobo, Ivan Kovasevic, Anton Jarl i Dani Nel·lo.

A més, una de les bandes catalanes de més prestigi internacional en aquest estil, The Suitcases Brothers, faran de teloners dels britànics Earl Thomas with Paddy Milner & The Big Sounds, amb la seva fusió de blues i gospel.

El públic gaudirà també de les actuacions del guitarrista nord-americà Nathan James, que en aquesta ocasió estarà acompanyat de la banda sabadellenca The Midnight Rockets. Els pianistes Fred Kaplan, Michigan Mark "Mr. B" Braun i David Giorcello completen el cartell.

Més enllà dels escenaris
Una de les apostes dels organitzadors del festival, l'associació Capibola Blues, és la de fer arribar la música a sectors socials sovint oblidats i discriminats pels circuits habituals.

Per aquest motiu, enguany el blues també sonarà als centres penitenciaris de Wad Ras i La Model, així com a l'Hospital de la Vall d'Hebron.

Tots els concerts del Festival de Blues de Barcelona són gratuïts per tal d'acostar a la ciutadania aquest estil de musica.

Informació de l'acte:
»  9è Festival de Blues de Barcelona
Del 09/09/2011 al 18/09/2011
*Casal barri Prosperitat, Luz de Gas, Seu Districte Nou Barris, Espai Jove Basses i Escola Antaviana
Pl Àngel Pestaña, 1 | Nou Barris
» Web del Festival de Blues de Barcelona [+]

adroca

Developer