..... Inici | Ràdio | Recerca

El Festival Àsia arriba a la seva desena edició

by 2:30 0 comentaris


En la seva 10a edició, el festival dirigeix la mirada cap a l’Àsia Central i mostrarà la diversitat de les cultures asiàtiques a través d’una programació multidisciplinària orientada a tots els públics i composta per més de 30 propostes: des d’espectacles de països com la Xina, el Japó, l’Índia, el Pakistan, Mongòlia, Indonèsia i Kazakhstan fins a iniciatives artístiques de les comunitats asiàtiques residents a Barcelona i Catalunya. Amb motiu de la celebració del desè aniversari del Festival Àsia tota la programació d’aquesta edició serà gratuïta.

Principals actuacionsProvinents d’Àsia, hi destaquen la formació Turan —espectacle inaugural de música tradicional del Kazakhstan—, Mamer —figura de culte de la música independent xinesa d’arrel kazakh—, Sorum —grup integrat per dones basat en la música tradicional coreana—, Pe’z —grup cèlebre al Japó que fusiona jazz amb pop-rock, funky, ska i música llatina— i Humera Arshad —una de les cantants pop més reconegudes del Pakistan.

Espectaculars lluites de Mongòlia i l’Índia
Dins la programació, es podran descubrir els lluitadors del Festival Naadam de Mongòlia, procedents d’Ulan Bator, i els lluitadors del centre indi CVN Kalari Shangham de Kerada, encarregats de recuperar l’art marcial més ancestral, el kalarippayat.

“Un dia a l’Àsia” per a tota la família
En la cloenda, diumenge 25 de setembre, el Festival Àsia presenta “Un dia a l’Àsia”, una jornada familiar per tancar les festes de la Mercè al cor de Barcelona, amb desenes d’activitats gratuïtes a la plaça dels Àngels, la plaça Joan Coromines, el CCCB i el MACBA. Aquesta zona del Raval recrearà la vida nòmada de Mongòlia amb un campament de iurtes —tendes de campanya típiques de les estepes d’Àsia Central—, a l’interior de les quals hi haurà contes, tallers i demostracions de costums i tradicions de les cultures asiàtiques.

Descarrega el cartell del Festival Àsia aquí
Descarrega imatges aquí


Premsa FESTIVAL ÀSIA                                                   
Gustavo Sánchez                                            
M. 669.83.69.07                                              
gustavosanchez@casaasia.es
www.festivalasia.es
Comunicació CASA ÀSIAJosep Casaus (director de Comunicació), Estela Morón i Anna Vázquez
T. 933680327/M. 660.97.67.65
comunicacion@casaasia.es
www.casaasia.es

adroca

Developer