..... Inici | Ràdio | Recerca

Àfrica: dret a tenir drets

by 23:02 0 comentaris

Mans Unides organitza la taula rodona "Àfrica, dret a tenir drets", que s'emmarca en la campanya "Àfrica – qüestió de vida, qüestió deguda". L'acte tindrà lloc el dijous 29 de setembre, a les 19 hores, a la Sala d'Actes de les Cotxeres del Palau Robert.

La taula rodona debatrà sobre la situació actual de l'Àfrica, un continent amb una gran riquesa, un gran potencial de desenvolupament i una població jove, però que viu en una situació de pobresa. La majoria dels països africans ocupen els últims llocs de l'índex de desenvolupament humà i l'esperança de vida dels seus habitants disminueix cada dia.

Intervindran en aquest acte el professor de Política Africana a la Universitat de Basilea i membre de l'Institut Internacional de Drets Humans d'Estrasburg, Mbuyi Kabunda; el doctor en Cooperació Internacional i Migracions, Sylvain Nsala; el director de l'Oficina de Desenvolupament a Addis Abeba, Aman Degefu, i la professora del programa ESMABAMA, Alpòdia André Manhique, que explicaran el seu treball com a gestors de projectes de Mans Unides.

D'altra banda, el director de cinema Santiago Zannou, premi Goya al millor director novell per El Truco del Manco, presentarà, durant l'acte, la 3ª edició del concurs de clipmetratges "El teu punt de vista pot canviar el món". Aquest concurs també és una acció d'educació per al desenvolupament de la campanya "Àfrica, qüestió de vida, qüestió deguda".

redacció

Developer