..... Inici | Ràdio | Recerca

Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya

by 2:07 0 comentaris
El proper dijous 1 de setembre s’inauguren a Calella (Maresme) les 39enes Jornades Internacionals Folklòriques de Catalunya que comptaran amb la participació de cinc grups folklòrics vinguts d’arreu del món. Les Jornades mostraran fins el diumenge 4 de setembre les danses, músiques i cultura d’aquests països per les comarques catalanes.

Els grups de dansa internacional de reconegut prestigi que hi participaran seran:

Les actuacions d’aquest grups es podran veure a les poblacions de:
Calella, Rajadell, Sabadell, l’Hospitalet de Llobregat, Molins de Rei, Bellpuig, Sant Pere de Ribes i la ciutat de Barcelona on se celebrarà l’acte de cloenda el diumenge dia 4 de setembre, a les 18h a la plaça de la Catedral.

Enguany i per primer cop s’han organitzat uns tallers master class, dissabte dia 3 a les 10,30 al Castell de Montjuïc, que seran impartits pels directors dels grups participants.

Adifolk és l’entitat organitzadora que amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el patrocini de l’Obra Social La Caixa i amb la participació de molts ajuntaments de Catalunya, fan que any rere any sigui possible aquesta activitat que té com objectiu principal aproximar les danses del món a Catalunya.

Per a més informació:
Telèfon. 93 302 50 17
adifolk@adifolk.cat
http://www.adifolk.cat/jif.php

Dades organitzador

ADIFOLK
Castell de Montjuïc

adifolk@adifolk.cat
www.adifolk.cat

adroca

Developer