..... Inici | Ràdio | Recerca

El nou Spiderman de Marvel és afrollatí

by 3:53 0 comentaris
Quan fa poc més d'un mes Marvel va matar a Peter Parker en la seva sèrie de comics Ultimate ja va anunciar que un altre jove ocuparia el seu lloc com Spiderman. El nou home esgarrapa és a punt de veure la llum i la seva estrena no deixarà ningú indiferent.

Des que Barack Obama va arribar a la Casa Blanca, poques barreres quedaven les minories -ja més aviat majories- ètniques a Estats Units. Ara l'editorial Marvel fa una nova picada d'ullet a la interculturalitat, la diversitat i el mestissatge a través dels seus personatges. Uns valors que ara tenen en Milers Morals al seu nou banderer.

Aquest és el nom del nou portador del vestit de Spiderman, un adolescent d'arrels afroamericanes i llatines natural de Nova York i farà la seva posada de llarg en el número quatre d'Ultimate Fallout, la miniserie que posa punt i seguit a l'actual historia La Mort de Spiderman, publicada a Estats Units a finals del passat mes de juny.

"Quan va sorgir l'oportunitat de crear un nou Spider-Man, sabíem que havia de ser un personatge que representa la diversitat d'antecedents i l'experiència del segle XXI", afirma Axel Alonso, editor en cap de Marvel.

"Milers és un personatge que no només segueix la tradició del personatge de Peter Parker, sinó que també demostra perquè és una espècie nova i única de Spider-Man i digne d'aquest nom", afirma Alonso que també assenyala que en el rellançament d'Ultimate Spiderman els lectors tindran l'oportunitat de conèixer els orígens de Milers, com va aconseguir els seus poders i quina és la seva relació amb Peter Parker.

La mort de Peter

L'editorial Marvel va decidir matar a Peter Parker -en la seva versió Ultimate, no en la història tradicional (The Amazing Spiderman)- durant l'última batalla contra el seu arxienemic, El Follet Verd. Alguna cosa que va ocórrer en el número 160 d'Ultimate Spiderman que es va llançar al juny d'aquest any.

Parker va morir en braços de la seva estimada Mary Jane i les seves últimes paraules van ser per la seva tia May i en record al seu oncle Ben. Ara haurem d'esperar encara unes setmanes per conèixer quins són els referents i reunits de Milers Morales.

"Prometem que s'enamoraran del nou Spiderman", asseguren Brian MichaelBendis i Sara Pichelli, encarregats de rellançar la sèrie Ultimate Spiderman. Veurem a veure com es pren el públic el fet que un altre que no sigui Peter Parker s'enfundi el vestit d'home aranya.

adroca

Developer