..... Inici | Ràdio | Recerca

Contra totes las formes de corrupciò

by 14:57 0 comentaris
Nota de premsa de la Associació Senegalesa Mallorquina
Quan se juga amb doblers públic, ni paternalisme, ni sentimentalisme.
Asema ha firmat el pacte contra la corrupció que vàries entitats de Mallorca han promulgat. Aquesta firma no és un mer formalisme, és un compromís ferm contra qualsevol forma de corrupció i desviament de doblers públics amb finalitats personals o corporativistes. Per això, Asema se felicita i felicita totes quantes persones han contribuït a destapar l’escàndol d’una associació d´immigrants que ha desviat doblers públics de subvencions per a fins espuris.
Des d’Asema no entenem com s’ha pogut realitzar el que diu la premsa sense que ningú se n’hagués adonat abans. A la nostra comunitat autònoma hi ha en vigor una normativa legal que regula les subvencions i ens costa de creure que s’hagi arribat on s’ha arribat sense la col•laboració o, com a mínim, la negligència de qui ha de gestionar i atorgar les subvencions .
Ens preguntam com és possible que en temps de crisi econòmica algunes entitats se’n duguin tants de doblers, quan moltes entitats no arribam a cap subvenció que asseguri el simple manteniment malgrat la feina quotidiana que duim a terme. Quins són els criteris tècnics de valoració d’aquestes subvencions ? Són innocents els responsables que han valorat aquestes subvencions?
Asema reclama que es realitzi un estudi minuciós que permeti aclarir com i a qui s’han donat subvencions aquests darrers anys i una vegada més reclama el màxim rigor en la gestió del doblers públics.
El nostre posicionament en aquests assumptes i en altres com la llengua i la defensa de determinats valors ens ha costat ésser relegats a l’ostracisme per part d’alguns polítics i responsables d’àrees d’immigració de la darrera legislatura.
Mai donarem suport a una política d´immigració basada en el folklorisme i no compromesa amb la defensa de la igualtat en drets, obligacions i dignitat.
Mai donarem suport a una teatralització de la integració amb fotos a l’estil Benetton amb un negre i un gitano anunciant que la convivència és perfecta .
Els fets dels darrers dies ens tornen a donar, malauradament, la raó i evidencien greus mancances en la gestió dels doblers destinats a la població immigrada. Esperam que s’assumeixin les responsabilitats, que paguin els culpables i que es corregeixin els errors que, al cap i a la fi, acabam pagant entre tots.

Madiop Diagne
President de la Associació Senegalesa Mallorquina
Tel : 686833301/971446323

Maria Dantas

Developer