..... Inici | Ràdio | Recerca

Col.labora en l'organització del Laboratori Antiracista 2011

by 14:45 0 comentaris
SOS Racisme Catalunya prepara una nova edició del Laboratori Antiracista, un espai d'acció antiracista per a joves i entitats juvenils. La trobada se celebrarà el 12 de novembre de 2011 i per enllestir-lo tot cal la participació de persones voluntàries i entitats. Hi vols col·laborar?

El Laboratori Antiracista és un espai de participació, d'intercanvi i d'acció centrat en la denúncia del racisme i la xenofòbia. Vol trobar la millor manera de combatre'ls, donant veu als i a les joves.

L'edició d'enguany tindrà lloc dissabte 12 de novembre, al Casinet d'Hostafrancs. SOS Racisme Catalunya i el Secretariat de Sants, La Bordeta i Hostafrancs ja estan treballant per tal que aquesta nova edició sigui tot un èxit. Si vols unir-te a l'equip organitzatiu de o col·laborar-hi d'alguna manera, pots contactar amb aquesta adreça de correu electrònic: sensibilitzacio@sosracisme.org.

El Laboratori Antiracista acollirà tallers de teatre social i comunicació i diferents actuacions, com ara, gegants, castells, hip hop o rumba. A més, s'obrirà un nou espai de debat anomenat "Identitats": un fòrum que partirà de les petites històries de vida de joves catalans fills i filles de famílies que van emigrar a Catalunya. Hi parlaran sobre les seves identitats múltiples, dels avantatges (competències culturals) i també dels inconvenients (pressió familiar o discriminacions) de la seva posició.

Les activitats tindran un motiu comú: defensar els valors antiracistes sense eufemismes ni embuts, però alhora no oblidar que cal un nou concepte de ciutadania que englobi a tothom, garantint les mateixes oportunitats d’estudis i feina.

Al bloc del Laboratori Antiracista podràs seguir les novetats d'aquesta iniciativa i trobaràs informació sobre les activitats i conclusions d'edicions anteriors.

adroca

Developer