..... Inici | Ràdio | Recerca

Taules de la diversitat per al diàleg i la comunicació intercultural

by 1:14 0 comentaris
A través d’aquesta activitat es pretén generar un espai de diàleg i treball, de grup i individual, sobre la importància de la diversitat cultural i l’adquisició d’habilitats comunicatives; també es proposa reflexionar sobre experiències personals i professionals viscudes i proporcionar eines que permetin millorar la comunicació.

A partir d’una acció dinàmica, participativa, pràctica i vivencial, s’identificaran estratègies i alternatives creatives per respondre a les necessitats dels assistents.

Objectius
  • Aprendre, comprendre i adquirir consciència sobre què és la diversitat, la inclusió i la cultura, i per què són tan importants en l’entorn laboral i personal.
  • Comprendre i apreciar com i per què la gent es comunica de manera diferent en les diferents cultures que actualment conviuen a Catalunya.
  • Començar a practicar la forma de treballar i comunicar-se amb persones d'altres cultures i països de forma més efectiva en el futur.

Metodologia
Mitjançant exercicis, i dinàmiques grupals, diàleg i reflexió conjunta, es treballaran les propostes plantejades per les persones participants i per les formadores.

Destinataris
Tota persona vinculada al teixit associatiu, personal d’entitats públiques o privades en l’àmbit de la intervenció social, i altres persones interessades.

Continguts
Taula 1:  Acceptació de la diversitat.
Taula 2: Treball i comunicació efectiva

Formadores
Salwa El Gharbi i Margarita García O’Meany

L'acte tindrà lloc el proper dijous 14 de juliol a partir de les 16.00h a l'Aula Unescocat, c/Nàpols 346 Barcelona. 

Inscripcions gratuïtes. Places limitades per rigorós ordre d’inscripció.
Contacte: Salwa El Gharbi, cap del departament de drets humans i diversitat cultural.
Tel.:  934 763 272 - A/e:  s.gharbi@unescocat.org

Arxius adjunts:

adroca

Developer